Ser ut som alle har solgt Bitcoin

Nylig steg bitcoin – verdens største cryptocurrency – utover 12 000 dollar-merket helt til 12 400 dollar. Dette var enorme nyheter for alle handelsmenn, store og små, men i skrivende stund har ting krympet litt tilbake for alles favoritt digitale valuta.

Bitcoin har tatt et fall

Slik det står, handler bitcoin nå for litt over 11 800 dollar. Selv om dette ikke er så ille som der det sto i går (11 600 dollar), er ting fremdeles ikke helt der de var, og mange analytikere og eksperter i industrien spør seg om hva som skjedde for at bitcoin plutselig vil trekke tilbake noe av det nylige momentumet.

Synspunktet er at bitcoin nok en gang har falt for dem som ønsker å få inn penger på de siste gevinstene fra bitcoin. Dette er et problem som valutaen har opplevd før, spesielt når den bølger litt. Ettersom bitcoin nå har steget forbi 12 000 dollar-linjen, har mange brukere bemerket at dette var motstandsnivået som mange analytikere ba dem passe på. Siden bitcoin klarte å overgå det, må ting være bra for mynten, riktig?

Vel, slags. Naturligvis, hvis bitcoin kan stige utover motstanden foran den, har den styrken og utholdenheten som er nødvendig for å fortsette sin hausse løp inn i nyere og rikere territorier, men dette kommer ikke nødvendigvis til å skje over natten. Bitcoin Up trenger tid for å samle tankene og utvikle en ny strategi for å treffe disse områdene, men det kommer ikke til å skje hvis folk selger stashene sine ASAP.

Dette ser ut til å ha vært det som skjedde. Bitcoin passerte det siste motstandsnivået og folk tenkte å innkassere tidlig. Dette hadde til slutt en negativ innvirkning på eiendelen og brakte den tilbake til det forrige nivået.

For mye selger som skjer

Det kommer alltid til å være mennesker i det på kort sikt. Folk som vil ha raske kontanter eller raske belønninger og ikke kan inneholde seg selv nok til å holde lommebøkene i sjakk. Dermed selger de stashene sine – eller i det minste deler av stashene sine – altfor tidlig, og forhindrer at bitcoin beveger seg lenger og ødelegger miljøet for andre som er i det for å vinne det.

Bitcoin er en valuta som helt klart krever tid for å komme dit den skal. Hver gang det er økt med høye karakterer, gjøres det i et sakte og jevnt tempo. Til og med økningen til 20 000 dollar i desember 2017 skjedde ikke over natten. Ting hadde vært moderat haussisk siden slutten av 2015. Etter et sturtig år hadde valutaen endelig klart å stige inn i $ 300-spekteret, og derfra fortsatte ting å spike videre, men dette hoppet tok hele to år, så alle som ser å tjene penger i det øyeblikket bitcoin pådrar seg noen form for økning kommer til å gjøre ting grovt for langtidshandlere.