Bullish grundlæggende og tekniske indikatorer

AAVE-prisanalyse – Bullish grundlæggende og tekniske indikatorer

I lighed med andre kryptobaserede lån- og udlånsplatforme er AAVE hurtigt blevet en integreret del af DeFi-økosystemet.

Aave er det finske ord for “spøgelse” og navnet på en open source-frihedsberøvende protokol til decentral udlån og låntagning på Ethereum (ETH). Der er i øjeblikket 20 understøttede Crypto Cash kryptokurver tilgængelige på Aave (AAVE) platformen.

Oprindeligt kendt som ETHLend (LEND) blev AAVE-protokollen grundlagt af Stani Kulechov og lanceret i november 2017. En ICO indsamlede 16,2 millioner dollars med 37.600 ETH indsamlet. Oprindeligt en decentral peer-to-peer-udlånstjeneste, modellen drejede sig om likviditetspuljer.

LÅN blev omdøbt til AAVE i september 2018. AAVE-protokollen blev lanceret i januar 2020 med en V2, der blev lanceret i oktober 2020. En 100 til 1 udlån til AAVE-token-migration skete også i oktober 2020.

AAVE har i øjeblikket en markedsværdi på US $ 3,4 mia. Og placerer den 16. på BraveNewCoins markedsværdi-tabel med 522 mio. US $ i handelsvolumen de sidste 24 timer. ICO har i øjeblikket et ROI på 7.133%.

AAVE-protokollen gør det muligt for långivere at prikke ERC20-kompatible tokens i forholdet 1: 1 til et leveret aktiv. Långivere modtager løbende indtjening, der udvikler sig med markedsforhold med en sats, der afspejler udbuddet.

Låntagere kan vælge lån med fast eller variabel rente med en sikkerhedsgrad og likvidationstærskler, der afhænger af hvert aktiv. Variable renter justeres algoritmisk baseret på udbud og efterspørgsel.

Lånene har et oprindelsesgebyr på 0,25%, mens AAVE har en likviditetsreserve til afbødning af tilbagetrækningsrisiko. AAVE v2 giver brugerne mulighed for at bytte deres sikkerhed til et andet aktiv, hvilket hjælper med at mindske risikoen, hvor undervandslån står over for likvidation.

AAVE tilbyder også flashlån, en unik DeFi-funktion, hvor låntagere kan tage et lån med nul sikkerhedsstillelse, som skal tilbagebetales inden for samme transaktion plus gebyrer, eller de tilbageføres. Tilknyttede gebyrer er i øjeblikket 0,09% for flashlån. Denne type lån kan bruges til arbitrage, refinansiering eller afvikling. I 2020 blev over 27,5 millioner dollars stjålet inden for DeFi-økosystemet ved brug af flashlånangreb eller -udnyttelser, hvoraf ingen fandt sted på AAVE.

AAVE-token tjener tre formål; styring, incitamenter og afbødning

AAVE-tokens skal stemme og beslutte om resultatet af Aave Improvement Proposals (AIPs). AAVE kan også placeres i protokollen Sikkerhedsmodul for at give protokollen eller indskyderne sikkerhed eller forsikring. Stakers tjener belønninger og gebyrer fra protokollen. AAVE-tokens brændes også baseret på gebyrer, der er opkrævet af protokollen.

AAVE har i øjeblikket en 12 millioner token cirkulerende forsyning med en 16 millioner begrænset token forsyning. Over 3,64 milliarder dollars er låst inden for AAVE-protokollen i en blanding af aktiver, herunder BTC, ETH og dai. Den samlede værdi, der er fastlåst i kontrakter på AAVE, er kun næstmest efter MakerDAO.

On-chain AAVE token-statistikker afslører en betydelig stigning i både transaktioner pr. Dag og gennemsnitlige transaktionsstørrelser i løbet af de sidste par uger. Transaktioner pr. Dag nåede et højeste niveau på 4.000 den 26. januar, hvor den gennemsnitlige transaktionsstørrelse nåede op på US $ 33.000 den 5. januar. Den stærke stigning i gennemsnitlige transaktionsstørrelser i oktober 2020 er relateret til LEND til AAVE-migration.

Den ugentlige Kalichkin-netværksværdi til estimeret forhold mellem daglige transaktioner (NVT) (grøn linje) har varieret fra 25 til 85 i løbet af de sidste par måneder. En klar nedadgående tendens i NVT antyder, at en mønt er undervurderet baseret på dens økonomiske aktivitet og nytte, hvilket skal ses som en bullish prisindikator. Ugentlige aktive adresser er steget 5 gange siden midten af oktober sidste år og nåede et højeste niveau på 2.770 den 26. januar.

På udviklingssiden har AAVE GitHub-kontoen 26 repos. Der har været 660 forpligtelser på hovedreposet i løbet af det sidste år af otte devs. De fleste mønter bruger udviklerfællesskabet i Github, hvor filer gemmes i mapper kaldet „repositories“ eller „repos“, og ændringer til disse filer registreres med „commits“, som gemmer en oversigt over, hvilke ændringer der blev foretaget, hvornår og af WHO. Selvom forpligtelser repræsenterer mængde og ikke nødvendigvis kvalitet, kan et højere antal forpligtelser betyde højere udviklingsaktivitet og interesse.