Bitcoin er stabilt over $ 16.000 med lidt almindelig hype, og det er meget bullish

Prisen på Bitcoin viser stabilitet over $ 16.000 efter et kontinuerligt rally siden 10. november. Hver større dip blev aggressivt købt op, så BTC kunne opretholde et stærkt momentum. Alligevel er der lidt almindelig hype bag rallyet.

Ifølge Google Trends er der mærkbart lavere mainstream-interesse sammenlignet med 2017-rallyet, da Bitcoin ramte $ 20.000.

Populariteten af søgeordet „Bitcoin“ på Googles søgemaskine er på 10 point ud af mulige 100. I modsætning hertil opnåede populariteten af det samme søgeordshit i 2017 100 point ud af 100.

Hvorfor Bitcoin stiger i pris uden almindelig hype er optimistisk

I løbet af de sidste to måneder er prisen på BTC steget med omkring 65%. Hele rallyet fandt sted uden særlig interesse fra mainstream, i det mindste på Google Trends.

Denne igangværende tendens indikerer tre ting, der antyder, at et bredere Bitcoin-rally sandsynligvis vil dukke op på mellemlang sigt.

For det første viser det, at afsat kapital på kryptokurrencymarkedet er fløjet tilbage til Bitcoin. Det viser voksende tillid fra investorer, der sandsynligvis afdækkede deres BTC-beholdning med stablecoins som Tether.

For det andet betyder det, at BTC stadig har et stort rum til et større rally, fordi almindelige investorer har været fraværende gennem den seneste uptrend. I 2017, så snart mainstream-investorer kom ind på kryptokurrencymarkedet, blev et eksplosivt markedsdækkende rally realiseret.

For det tredje skildrer den den tendens, som mange on-chain analytikere, herunder Woobull.com-grundlægger Willy Woo, har lagt vægt på. Det igangværende rally er organisk, fordi det endnu ikke ser den almindelige efterspørgsel, og det er blevet ledet af spotmarkedet.

Som sådan, når den almindelige efterspørgsel efter Bitcoin begynder at stige, kan der opstå en større og en langvarig opadgående tendens.

Analytikere er positive til årets udgang

Nunya Bizniz, en kryptovaluta-investor, pegede på den dårlige Google Trends-interesse, da BTC var på $ 14.000.

Siden da er BTC steget med omkring 15%, men mainstream-interessen har stagneret siden. Bizniz sagde tidligere:

„Google Trends:“ Køb Bitcoin „Interesse i at købe til $ 14K sidste gang sammenlignet med i dag. Fårene sover stadig! ”

En pseudonym Bitcoin investor kendt som “Mr. HODL ”gentog en lignende stemning. Han skrev:

”Vi er på $ 16.000 uden hype. Dette bliver dumt. ”

Ud over den lave almindelige efterspørgsel efter Bitcoin favoriserer metrics i kæden en BTC-uptrend på kort sigt.

Ifølge Glassnode nåede antallet af Bitcoin-adresser fra afsendere en højeste tid. Dette viser et højt niveau af brugeraktivitet på blockchain, hvilket generelt indikerer stærke fundament for den dominerende kryptokurrency.

Sammenløbet af positive grundlæggende, tekniske og makrofaktorer katalyserer en Bitcoin-uptrend. Når momentumet bliver mødt med reel mainstream-interesse, er der en mulighed for, at et 2017-esqe-rally kan forekomme igen.

Bitcoin, der i øjeblikket er nummer 1 efter markedsværdi, er steget med 2,33% i løbet af de sidste 24 timer. BTC har en markedsværdi på $ 300,87B med en 24-timers volumen på $ 35,75B.