Bitcoin-analist ziet een ‚perfecte achtergrond‘ voor $ 100K deze bull-cyclus, $ 1 miljoen tegen 2035

Bitcoin kan zijn record van $ 20.000 ooit binnen enkele weken passeren, zegt Alex Saunders, terwijl Ether maar een jaar nodig heeft om zijn eigen record te verslaan.

Bitcoin ( BTC ) kan in vijf jaar $ 100.000 bereiken en $ 1 miljoen in 2035, vertelde Nugget’s News CEO Alex Saunders aan Cointelegraph.

In een interview met Cointelegraph Markets-analist Michaël van de Poppe op 18 november beschreef Saunders de huidige omstandigheden als een „perfecte achtergrond“ voor nieuwe hoogtepunten.

Saunders: $ 1 miljoen Bitcoin-prijs tegen 2035

„Het zal de komende weken blijven doorgaan zoals nu en zeer snel $ 20.000 bereiken, of het zal af en toe een beetje een bereik hebben, hopelijk positief in volgend jaar“, zei hij.

Saunders was aan het woord toen BTC / USD van recente hoogtepunten van $ 18.400 kwam om zich in een brede gang te verplaatsen, die zich nu op $ 17.700 concentreerde. De winsten waren snel, met alleen wekelijkse prestaties die tot 15% rendement opleverden.

Vooruitkijkend, geloofde Saunders dat zes of zeven cijfers voor Bitcoin een eind weg lagen, maar dat een combinatie van geld en adoptie betekende dat er nu „geen uitweg“ was.

„Ik denk echt dat Bitcoin de komende vijf jaar $ 100.000 zal bereiken, en dan zal het gaan over: ‚Nou, proberen ze het eigenlijk af te sluiten, of hoe reguleren ze het en verhandelen ze het?'“, Vertelde hij aan Van de. Poppe.

„En als het toegestaan is om gewoon door te gaan met zijn missie en al het geld van over de hele wereld te absorberen en een wereldwijde reservevaluta te worden … ik denk dat we de komende 15 jaar $ 1 miljoen per munt kunnen krijgen.“

De schattingen lijken enigszins conservatief in vergelijking met enkele bestaande prijsvoorspellingen, waaronder de populaire op aandelen gebaseerde series, die volgend jaar minstens $ 100.000 voorspelt .

Saunders ‚zorgen over de legaliteit in het geval van grote prijsstijgingen komen overeen met die van grote investeerder Ray Dalio, wiens opmerkingen over Bitcoin hem deze week veel publiciteit hebben opgeleverd.

Ether’s beurt voor transformatieve winsten?

In termen van de grootste altcoin Ether ( ETH ) is de prognose ondertussen nog beter. Saunders is van mening dat er een sterke mogelijkheid is dat nieuwe recordhoogtes voor ETH / USD over een jaar of minder zijn.

Gezien de huidige prestaties zou dat bijna 200% van de winst vereisen van een perstijd van $ 470.

Ether heeft, zoals de meeste altcoins, de recente vooruitgang van Bitcoin niet kunnen kopiëren, ondanks de uitrol van het langverwachte Ethereum 2.0 en de bijbehorende roadmap, die het netwerk zal transformeren.